Kookworkshops 2018

Elk jaar worden er diverse kookworkshops voor jong en oud in BOB Oentsjerk georganiseerd. Op verzoek  ook op andere locaties of gewoon bij u thuis (vanaf 4 personen). Hieronder staan de reeds geplande kookworkshops voor het VOORJAAR die in het BOB gebouw Oenkerk worden gegeven.

Wilt u met uw bedrijf/personeelsuitje/vriendenploeg een kookworkshop volgen? Dat kan uiteraard ook. Neem dan even contact met me op voor alle mogelijkheden.

Kookworkshops VOORJAAR 2018

 
Dit voorjaar organiseert Kookservice MamaSan weer ontzettend leuke kookworkshops in het BOB gebouw Oentsjerk. Kom ook gezellig samen koken en proeven! 
  • Jong en oud koken samen: Sushi

Steeds meer kinderen vinden sushi ontzettend lekker om te eten. Wist je dat het eigenlijk helemaal niet moeilijk om te maken is en juist met kinderen erg leuk is om te doen? In deze kinder kookworkshop leer je verschillende rol- en vultechnieken. Dit gebeurt met normaal gesproken met verse vis, maar mocht je niet van vis houden dan zijn er nog talloze manieren waar je deze Japanse lekkernij mee kunt vullen: Kom je ook gezellig samen sushi maken?

Datum: zaterdagmiddag 7 april 2018 van 16:00 tot +/- 18:00 uur
Kosten: €. 23,50 per ouder/kind en €. 7,- per extra kind, incl. koffie/thee/limonade en lesmateriaal.

  • Kookworkshop: De vegetarische Oosterse keuken

De Oosterse keuken leent zich er uitstekend voor om vegetarisch te koken. Zelfs als u wel vlees eet, maar gewoon af en toe wilt minderen, biedt de Oosterse keuken veel mogelijkheden om met verse (gezonde) ingrediënten een heerlijke Oosterse maaltijd te maken. Na de workshop zullen we gezamenlijk uitgebreid alle gerechten proeven.

Datum: zaterdagavond 10 maart 2018 van 18:00 uur tot ± 22:00 uur
Kosten: € 39,95 incl. ingrediënten, 2 consumpties en lesmateriaal.

  • Kookworkshop: Sushi en Sashimi (Ook vegetarisch of met vlees)

Sushi en Sashimi maken lijkt ingewikkeld, maar het is eenvoudiger dan je denkt. Geniet jij ook sushirolletjes met verse vis, avocado e.d. en de prikkelende smaak van wasibi en donkere soja? Ook als je niet van vis houdt, maar wel van vlees of vegetarisch, dan krijg je tijdens deze workshop genoeg handreikingen om thuis lekker aan de slag te gaan. Tijdens de workshop leer je verschillende rol en vul technieken en we gaan daarna natuurlijk alles proeven. Neem bovendien een paar bakjes mee, want het thuisfront moet natuurlijk ook proeven wat er gemaakt is.

Datum: Vrijdagavond 6 april 2018 van 18:30 – ± 21:30
Kosten: € 39,95 incl. rolmatje, ingrediënten, koffie/thee, 2 consumpties en lesmateriaal.

  • Kookworkshop: Foodbowls – Eten in een kom!

De ultieme “comfort food” hype van dit moment zijn foodbowls/buddha bowls. Het heeft iets gezelligs, is makkelijk en zit boordevol (gezonde) ingrediënten die je op geheel eigen wijze kunt vullen. Bovendien vallen veel bowls onder de trend “meal-prep” wat betekent je je maaltijd(en) goed kunt voorbereiden/vooruitmaken. Dat scheelt tijd en geld. Het is overigens ook gewoon nog super leuk om te maken, dus ook geschikt om met je kinderen, vrienden/familie en/of collega’s aan tafel (of op de bank) te gaan. Tijdens de kookworkshop krijg je in ieder geval genoeg inspiratie en ideeën om thuis aan de slag te gaan.

Datum: 13 april 2018 van 18:00 – ± 21:30
Kosten: € 39,95 incl. ingrediënten, koffie/thee, 2 consumpties en lesmateriaal.

 

Uiteraard zijn op aanvraag (v.a. 4 personen) ook andere kookworkshops mogelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Indonesisch, Thais, Surinaams, Italiaans, Spaanse Tapas, etc., Ook kan MamaSan gezellige en leerzame kinder-kook-feestjes verzorgen. Zoekt u een (teambuildings) activiteit voor uw bedrijf of familiediner? Kijk eens voor meer informatie en prijzen op www.kookservice-mamasan.nl 

De kookworkshops worden gegeven in de keuken in het BOB gebouw op de Wynserdyk 3 te Oentsjerk

Voor opgave of meer informatie: sanne@kookservice-mamasan.nl of bel 06 50 201 801

edited_1477935345263