edited_1477935345263

Kookworkshops 2017

Elk jaar worden er diverse kookworkshops voor jong en oud in BOB Oentsjerk georganiseerd. Op verzoek  ook op andere locaties of gewoon  bij u thuis (vanaf 4 personen). Hieronder staan de reeds geplande kookworkshops voor het NAJAAR die in het BOB gebouw Oenkerk worden gegeven.

Wilt u met uw bedrijf/personeelsuitje/vriendenploeg een kookworkshop volgen? Dat kan uiteraard ook. Neem dan even contact met me op voor de mogelijkheden.

Kookworkshops Najaar 2017

 
Dit najaar organiseert Kookservice MamaSan weer ontzettend leuke kookworkshops in het BOB gebouw Oentsjerk. Kom ook gezellig samen koken en proeven! De eerste workshops beginnen volgende week al!
 
  • Indonesische Kookcursus in 3 avonden (START 1 NOVEMBER!)
Per avond maken we in kleine groepjes diverse vlees-, groente- en bijgerechten maken zodat je thuis een uitgebreide authentieke rijsttafel op tafel kunt zetten. De eerste 3 avonden zijn basis gerechten uit de basiscursus, de 2 laatste avonden wordt er aandacht gegeven aan speciale gerechten zoals bijvoorbeeld Lemper, spekkoek, pindasoep, pepesan, mini loempia’s en andere Indonesische lekkernijen (Kun je je ook apart voor opgeven)
 
De gerechten worden na afloop van de les mee naar huis genomen. (bakjes naar de les meenemen want de volgende dag smaken de gerechten nog beter).
 
Datum: woensdagavonden van 19.00 – ± 22.00 uur:  1 nov, 15 nov en 29 nov. 2017
Kosten: €. 99,- p.p. voor de eerste 3 avonden, Prijs is inclusief ingrediënten (voor 2 personen), koffie/thee en lesmateriaal. Cursus geld te betalen op de eerste cursus avond.
 
  • Kookworkshop: De Thaise keuken (1 DECEMBER)
 
In deze Thaise kookcursus maken we kennis met de kleurige en kruidige Thaise keuken. We krijgen een uitleg over Thaise kruiden en hoe we deze kunnen toepassen. We maken per avond zelf (handmatig) de curry pasta’s klaar om vervolgens ze verder te gebruiken om een aantal heerlijke Thaise gerechten (inclusief voorgerecht) klaar te maken. Nadat alle gerechten klaar zijn, schuiven we met z’n allen aan tafel en gaan we genieten van alle gerechten.
Datum: vrijdagavond 1 december 18:00 uur tot ± 22:00 uur
Kosten: € 75,- incl. ingrediënten, koffie/thee, 3 consumpties per avond en lesmateriaal.
 
  • Kookworkshop: Klassieke stoofschotels – Goulash en Hachee = VERVALLEN DIT JAAR!
 
  • Jong en oud koken samen – Kerst koken voor kids (17 DECEMBER)
 
Een super leuke kookworkshop waarbij we samen een 5 gangen kerstdiner koken. We maken een amuse en een soepje, gevolgd door een tussengerechtje en het hoofdgerechtje en natuurlijk eindigen we met een spetterend dessert. En het leukste van alles? De rest van de familie mag (na opgave) aanschuiven in het tijdelijke BOB restaurant. Let op: maximaal 6 deelnemende stellen + mee-eters mogelijk!
 
Datum: zondagmiddag/avond 17 december 2017 van 15:00 tot +/- 19:00 uur (incl. dineren)
Kosten: €. 27,50 per stel (ouder met kind tussen de 6 en 12 jaar) Mee-eters: kind €. 5,- volw. €. 10,- inclusief recepten, thee/koffie en limonade tijdens de workshop en 2 consumpties tijdens het diner.

De kookworkshops worden gegeven in de keuken in het BOB gebouw op de Wynserdyk 3 te Oentsjerk

Voor opgave of meer informatie: sanne@kookservice-mamasan.nl of bel 06 50 201 801

edited_1477935345263